13 Eylül 2011 Salı

Uzungölll...



 Biraz şehir ortamından uzaklaşıp doğayla başbaşa kalmak için gittiğimiz Uzungöl de doğa harikasıyla karşı karşıya geldik.Karadeniz'e girdiğiniz andan itibaren sizi karşılayan doğa hayranlıkla Karadeniz'i seyretmenize sebep oluyo.İlk gün "Tamam,göreceğimizi gördük." dedik ama... :) Ama iki ,üç gün kaldıktan sonra :Gitmeyelim. dedik
Sabah kalktığınız da karşınızda dağların üstüne serilmiş çamlar,içinize çektiğiniz tertemiz hava,kahvaltı da yediğiniz nefis,katıksız BALIN ÜSTÜNE KONULMUŞ TEREYAĞI.... Bunlarla bitmiyo ki akşam yediğiniz lezzetli mi lezzetli ALABALIĞIN üstüne bakır demlikte içtiğiniz çayın tadı hiçbir yer de yokkk. Çayınızı yudumlarken oynanan horonlar :))İşte keyif tadınız orda ki oynanan horonlar da .Büyükten küçüğe herkesin oynadığı o horonlar da.:))

Sabah yürüyüşleri,fayton sefası,bisiklet turları Uzungölll'ün etrafında yapmak müthiş...O çam kokularını bir nefeste içinize çekmek sizi öyle bir zinde tutuyor ki... Söyleyin oraya gidip te hastalanmak,yaşlanmak mümkün mü ??? :))

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Havası akşamları serin oluyor. Ve ara ara yağmur çiseliyor rahatsız edici bir yağmur değil sadece kıyafetlerinizin hafiften ıslandığını fark ediyorsunuz.

      Sil